11/16/2017

Вебінар «Використання програм Splan 7.0. та Layout 4.0. для виконання електричних принципових і електричних монтажних схем»
15 листопада 2017 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар на тему «Використання програм Splan 7.0. та Layout 4.0. для виконання електричних принципових і електричних монтажних схем».
Нікітіна І.І., майстер виробничого навчання ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти», у ході вебінару ознайомила учасників з програмами Splan 7.0. та Layout 4.0. Вона розповіла про призначення, переваги цих програм під час використанні у педагогічній діяльності.
Ілона Іванівна перелічила інструменти, можливості цих програм та покроково продемонструвала, як використати їх на практиці. Наприкінці показу, колеги мали змогу побачити схеми у готовому вигляді.

На завершення, педагог наголосила, що електромонтеру в процесі своєї професійної діяльності дуже часто доводиться виконувати безліч складних розрахунків різних параметрів електричних систем та зображати електричні схеми. А використання програм Splan 7.0. та Layout 4.0. значно спрощують цю роботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар