3/23/2018


Вебінар «Організація спортивно-масової роботи у навчальному закладі на прикладі Дня здоров'я та Обласної студентської волейбольної ліги»
22 березня 2018 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою
«Організація спортивно-масової роботи у навчальному закладі на прикладі
Дня здоров'я та Обласної студентської волейбольної ліги».
Шмендель М.А., керівник фізичного виховання Дніпрорудненського індустріального технікуму, на початку вебінару звернув увагу, що спортивно-масова робота є найважливішою складовою всього процесу фізичного виховання. А удосконалення спортивної майстерності, популяризація спорту, укріплення здоров’я, долучення до здорового способу життя молоді, організація дозвілля – основні задачі цієї роботи. Прикладом роботи у навчальному закладі є організація й проведення наступних заходів: Дня здоров’я та Обласної студентської волейбольної ліги.
Микола Антонович розповів, що День здоров’я є заключним етапом проведення спартакіади  та підведенням підсумків всього навчального процесу. Задачею заходу є оздоровлення студентів, популяризація здорового способу життя, відмова від шкідливих звичок, організація дозвілля. Обласна студентська волейбольна ліга  заснована у 2007році та має на меті популяризацію волейболу й  удосконалення майстерності з цього виду спорту.
         На завершення свого виступу педагог наголосив, що відмінною рисою цих заходів є те, що за час зустрічей виникають дружні стосунки між командами-суперниками, виникає зацікавленість молоді до спорту та запросив колег взяти участь у цих подіях.
Наприкінці вебінару учасники подякували спікеру за змістовну, цікаву та актуальну інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар