4/13/2018

Науково-практична конференція «Транспортні системи та технології: проблеми та перспективи розвитку»
12 квітня 2018 року на базі Запорізького національного технічного університету спільно з Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбулася Перша регіональна науково-практична конференція серед студентів, викладачів, науковців, молодих учених, аспірантів і учнів «Транспортні системи та технології: проблеми та перспективи розвитку».
Відкрив захід Бєліков С.Б., ректор Запорізького національного технічного університету та побажав присутнім продуктивної праці, творчого натхнення  й подальших успіхів в обраній справі.
З вітальними словами виступили Кузькін О.Ф., декан транспортного факультету Запорізького національного технічного університету та Бабушкін Г.Ф., завідувач кафедри транспортного факультету Запорізького національного технічного університету.
У конференції взяли участь представники закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області, а саме: Черкіс Л.М., викладач ДНЗ «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище» з презентацією на тему «Шляхи розвитку транспортної логістики в Україні»; Варьонов О.П., викладач ДНЗ «Запорізький професійний ліцей автотранспорту» з доповіддю на тему «Системи та технології перевезення вантажів автомобільним транспортом: проблеми та перспективи розвитку».
У вищезазначеному заході взяли участь представники Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Національного університету «Львівська політехника», Інституту інженерної механіки і транспорту, Східноукраїнського національного університету імені В. Даля, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Запорізького національного технічного університету.
У сучасних умовах важливе місце відводиться задачі інтеграції науки, освіти та інноваційної діяльності. Передбачається, що це є одним з вирішальних чинників розвитку економіки і суспільства. Потреба у висококваліфікованих та ініціативних працівниках загострюється в нових умовах, веде до організація тісної взаємодії навчальних закладів – це одне з актуальних завдань розвитку економіки, засноване на знаннях

Немає коментарів:

Дописати коментар