9/25/2017

Семінар-практикум голів методичних об’єднань класних керівників професійно-технічних навчальних закладів «Любов до Батьківщини починається з рідної землі»
Згідно з планом роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області на 2017 рік 21.09.2017р. на базі ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей»  відбувся семінар-практикум  голів методичних об’єднань класних керівників професійно-технічних навчальних закладів за темою «Любов до Батьківщини починається з рідної землі».
          На початку семінару-практикуму гостей привітав Осипенко С.М., директор ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей» і ознайомив з експериментальною роботою навчального закладу «Управління освітньо-розвивальним середовищем».
         Вертилецька В.М., голова методичного об’єднання класних керівників ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей», керівник проекту та учасники проекту, учні ліцею презентували учнівський проект з пошуково-дослідницької діяльності «Любов до Батьківщини починається з любові до рідного краю». Під час презентації проекту учасників семінару-практикуму провели до музею навчального закладу, де вони мали змогу побачити пам’ятки природи, твори образотворчого й декоративно-прикладного мистецтва та інші матеріалізовані втілення духовної і практичної діяльності людства. Викладач наголосила, що саме залучення учнів до ознайомлення з пам’ятками давнини, живого подиху історії є кращим засобом виховання патріотизму та національної свідомості сучасної молоді.
         Бараковських М.Г., заступник директора з виховної роботи ДНЗ «Дніпрорудненський професійний ліцей», провела з учнями першого курсу практичний тренінг «Маршрут безпеки. Здорова нація моя: він, вона і ти, і я» присвячений профілактиці ВІЛ та СНІДУ, який відбувся у спортивному залі. Учні були у захваті від участі в інтерактивному заході та із задоволенням виконували завдання, переміщуючись від однієї «станції» до іншої.

          При підведенні підсумків методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Таран М.В. та учасники подякували представникам навчального закладу за цікавий, пізнавальний семінар-практикум.

Немає коментарів:

Дописати коментар