1/30/2020


Вебінар «Освітні тренди сучасного заняття»
29 січня 2020 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою
«Освітні тренди сучасного заняття».
Володимир Тирон, виконуючий обов’язки заступника директора з навчальної роботи, викладач юридичних дисциплін і зарубіжної літератури ВСП «Василівський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного», на початку свого виступу звернув увагу учасників вебінару на «Теорію поколінь», розроблену Вільмом Штраусом і Нілом Хоувом, зосередившись на поколінні Z – сучасних здобувачах освіти. Ознайомив колег з особливостями покоління Z, сконцентрувавши увагу на тому, що вони: запам’ятовують не саму інформацію, а шлях її засвоєння; мають низьку концентрацію уваги та «кліпове мислення».
Спікер у ході вебінару ознайомив учасників з такими сучасними освітніми трендами: цифровими технологіями, гейміфікацією, текстами нової природи, розвитком креативності у здобувачів освіти, персоналізацією навчання, авторською методикою, перевернутим класом, сторітелінгом, неофіційною обстановкою. Кожну із технологій педагог розкрив детально, розповів як застосовує їх на своїх заняттях в освітньому процесі та на слайдах презентації залишив посилання на сервіси для можливості використання колегами за бажанням. 
На завершення доповідач запросив учасників приєднатись до групи у фейсбуці «Ключ до слова» з метою обміном досвіду. Побажав колегам творчого натхнення, наснаги та успіхів у педагогічній діяльності із сучасними здобувачами освіти, поколінням Z.

Немає коментарів:

Дописати коментар