11/07/2016

Обласний семінар-практикум


Згідно з планом роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області на 2016 рік 02.11.2016  на базі ДНЗ «Запорізьке ВПУ» пройшов семінар-практикум викладачів інформатики, комп’ютерних дисциплін та з професій «Обліковець», «Конторський службовець», «Секретар керівника (організації, підприємств, установи)», «Адміністратор», «Оператор поштового зв’язку», «Агент з організації туризму», «Агент з постачання», «Оператор комп’ютерного набору», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», «Оператор комп’ютерної верстки» за темою: «Інноваційне медіасередовище навчального процесу».
         Заступник директора з НВР Граур І. В. ознайомила учасників семінару з пріоритетними напрямками діяльності ПТНЗ.  Майстер виробничого навчання ДНЗ «Запорізького правобережного ПЛ» Петренко Є.В. поділився досвідом свого навчального закладу та підготував презентацію на тему: «Медіасередовище навчального закладу».
Викладач спецпредметів ДНЗ «Запорізьке ВПУ» Войтюк Т.М. ознайомила гостей з  сервісами, які вона використовує під час  проведення навчальних занять та позакласних заходів, за допомоги презентації на тему: «Використання цифрових освітніх ресурсів при викладанні спецдисциплін професії «Оператор комп’ютерного набору».
Паржницька Д.П., Стрілець Н.В., викладачі навчального закладу, на базі якого проходив семінар-практикум,  підготували та провели майстер-клас на тему: «Огляд програмного забезпечення 1С-конфігурацій: бухгалтерський облік та управління невеликою фірмою», на якому кожен із учасників семінару власноруч спробував працювати в цій програмі.
Також на семінар був запрошений PR-директор Brain Academy в Запоріжжі Марченко В.Р., який показав  майстер-клас на тему: «Створення презентацій за допомогою сервісу Prezi.com».
При підведенні підсумків учасники семінару відзначили, що майстер-класи були проведені на високому професійному та методичному рівні. 





Немає коментарів:

Дописати коментар