5/18/2017

Вебінар «Створення та використання інтелект-карт, як засобу систематизації та узагальнення(XMind
17 травня 2017 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар на тему «Створення та використання інтелект-карт, як засобу систематизації та узагальнення».
Павленко Олена Миколаївна, викладач ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти», під час вебінару розкрила наступні питання: поняття «інтелект-карта», переваги та особливості; програмні засоби для створення інтелект-карт; використання інтелект-карт в навчальному процесі.
У ході вебінару спікер акцентувала увагу учасників на перевагах інтелект-карт, а саме: розвинення мислення в учнів; швидкий і повний огляд великої теми; економія часу; стимулювання уваги; чудовий інструмент для роздумування та запам’ятовування.
Викладач покроково продемонструвала на слайдах презентації, як створити інтелект-карту. А також надала учасникам вебінару ресурси з on-line посиланнями для того, щоб вони мали змогу використовувати їх під час викладання предметів.

На завершення, Олена Миколаївна наголосила, що під час занять інтелект-карта розвиває в учнів: увагу і пам'ять; логічне, образне, художнє та естетичне мислення; вміння шукати і знаходити інформацію; використовувати знання. Програма XMind дозволяє краще орієнтуватися в теоретичному матеріалі, підсумувати і закріпити вивчений матеріал, якісно готуватися до контрольних робіт.

Немає коментарів:

Дописати коментар