Вебінар
«Формування фахової компетентності випускника ЗП(ПТ)О через реалізацію
самостійної діяльності»
15 травня 2018
року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій
області відбувся вебінар за темою
«Формування фахової компетентності випускника ЗП(ПТ)О через реалізацію самостійної діяльності».
«Формування фахової компетентності випускника ЗП(ПТ)О через реалізацію самостійної діяльності».
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgpwFGdaX5PCUKxyNneCQtIFZ7mPw7LQbvOmLdIFUd-JdcIPT-LycN_Tor_85XqN-TfbPwSmeaddJO6guutfLHQfFuPTGVo3GUfimmFh_nUN9SzXHO2yeItNKu6I371Ls9oURO2WapPqc/s320/%255EF21278C2F56CEDB224A61F52EE7C31B2902CB13F05DECFBDF9%255Epimgpsh_fullsize_distr.jpg)
Олена
Василівна з власного досвіду навела приклади використання самостійної
діяльності учнів під час виробничої практики, а саме: метод «мозковий штурм»,
«вернісаж навчальних робіт», створення проектів та публічний захист. У рамках
тижня з професії, старшокурсники після проходження виробничої практики на
підприємствах ресторанного господарства міста, презентують учням центру у
вестибюлі й актовій залі майстер-класи з різних тематик.
На завершення
спікер розповіла, що позитивним результатом реалізації самостійної діяльності є те, що учнів центру
з професії «Кухар. Кондитер» із задоволенням беруть на виробничу практику такі
підприємства міста: гіпермаркет «АШАН. Україна», кафе «Мон-Блан», піцерія
«Челентано» ресторани «Sianrise», «Токі», «Біліні», «Олімп». Випускники центру працюють
завідувачими виробництвом, су-шефами, ведучими кондитерами в вище перерахованих
підприємствах ресторанного господарства, тим самим популяризуючи престижність
цих професій.
Немає коментарів:
Дописати коментар