11/02/2018


Вебінар «Методика викладання спеціальних дисциплін у системі ЗП(ПТ)О»
01 листопада 2018 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою
«Методика викладання спеціальних дисциплін у системі ЗП(ПТ)О».
Катруша В.А., викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю», на початку свого виступу наголосила на тому, що сучасні методи навчання дають змогу викладачеві урізноманітнити навчальний процес, поглибити зацікавленість учнів до сприйняття та засвоєння нового матеріалу.
Валентина Анатоліївна під час вебінару розповіла, що на уроках українського ділового мовлення поряд з традиційними інформаційно-пояснювальними методами використовує й сучасні методи організації навчально-пізнавальної діяльності, а саме: проблемний, пошуково-дослідницький, практичний. Педагог наголосила, що також розвиток сучасних технологій дає можливість урізноманітнити навчальний процес – це підвищує якість навчання та зацікавленість учнів у вивченні предмета, і однією з таких інноваційних технологій є електронні освітні ресурси. Вона перелічила  із власного досвіду використання деякі з них: сalendarum, picmonkey, fotostars, fotor, funny.pho.to, фотовулиця, storyjumper, хмари слів, puzzing, padlet.com, coggle.it.
Наприкінці вебінару учасники подякували спікеру за актуальну та корисну інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар