3/16/2020

ОЧНО-ДИСТАНЦІЙНИЙ ТРЕНІНГ
«ЦИФРОВІ ІНСТУМЕНТИ СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА»

З метою забезпечення високої якості професійної підготовки у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області та закладах, які надають послуги з професійної підготовки, впровадження в освітній процес нових форм, методів та технологій 11 квітня 2020 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбудеться очно-дистанційний тренінг «Цифрові інструменти сучасного педагога».
Час проведення: з 10.00 до 16.15, ауд. 103.
На тренінгу Ви опануєте на практиці ефективні методи й засоби, які сприятимуть більш ефективному навчанню та мотивації здобувачів освіти: проєктування сучасних дистанційних курсів за допомогою простих онлайн-платформ; створення власної доповненої реальності та використання існуючих мобільних додатків для різних дисциплін; організацію співпраці здобувачів освіти онлайн для розвитку життєвих навичок та інтенсифікації навчання.
Для участі у заході пропонуємо заповнити заявку за Google формою до 20 березня 2020 року, яка розміщена на сайті Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області у розділі «Методичний кабінет» (Освітній конвент).
Попередня реєстрація обов’язкова за посланням https://docs.google.com/forms/   
З метою ефективної роботи під час тренінгу бажано мати при собі ноутбук.



ОЧНО-ДИСТАНЦІЙНИЙ ТРЕНІНГ
«ЦИФРОВІ ІНСТУМЕНТИ СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА»
                                                        Дата проведення: 11 квітня 2020 року
Місце проведення: НМЦ ПТО у Запорізькій області (м. Запоріжжя,
вул. Покровська, 28, ауд. 103)
Початок очної частини: 10.00
Закінчення очної частини: 16.15

         Організатор: Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області.
Запрошений тренер: Іван Іванов (м. Київ)
Програма тренінгу:
1.                Міні-курс «Проєктувати дистанційні курси».
2.                Міні-курс «Створювати доповнену реальність для навчання».
3.                Міні-курс «Організувати співпрацю учнів онлайн».
Тренінг складається з очної частини (1 день, 6 годин) та дистанційної (від 3 днів до 3 місяців), протягом якої Ви використаєте на практиці отримані знання (на власному занятті чи в дистанційній роботі зі здобувачами освіти). Також отримаєте персональний онлайн-доступ на дистанційній платформі УМІТИ.УКР до відеоінструкцій, практичних порад, ідей, прикладів, і можливість консультацій із тренером протягом 3 місяців.
По завершенню дистанційної частини видається сертифікат обсягом 18 годин (0,6 кредиту ЄКТС), який може бути зарахований педрадою як підвищення кваліфікації згідно чинного Порядку (постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. №800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників»  з доповненнями).
У разі завершення дистанційної частини протягом перших 15 днів, Ви отримаєте корисні матеріали у подарунок та бонуси на внутрішній рахунок платформи УМІТИ.УКР для подальшого навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар