12/09/2022

  Вебінар

«Використання цифрових онлайн-порталів та платформ як засіб підвищення ефективності діяльності педагогічного працівника»

09 грудня 2022 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Використання цифрових онлайн-порталів та платформ як засіб підвищення ефективності діяльності педагогічного працівника».

Олена Єрьоменко, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», на початку свого виступу наголосила, що стрімкий розвиток цифрових технологій має значний вплив на сучасну молодь та її світогляд. Також суттєво змінюється характер навчання: стає обов’язковим застосування технічних засобів в освітньому процесі, постійне використання інтернет-сервісів та платформ для підвищення якості знань здобувачів освіти.

Пані Олена розповіла, що у своїй педагогічній діяльності часто використовує такі освітні платформи: «На урок», «Всеосвіта», дистанційний сервіс громадянської освіти від Відкритого Університету Майдану та інші. Педагогиня закцентувала увагу колег на тому, що на перелічених вище платформах, вона та її здобувачі освіти постійно беруть участь у різноманітних олімпіадах та конкурсах Всеукраїнського рівня. А отримання учнями нагород, спонукає їх до нових звершень.

На завершення свого виступу спікер підбила такий підсумок: використання цифрових ресурсів дозволяє провести урок на якісно новому рівні, значно посилити інтерес здобувачів освіти до вивчення навчального предмета, розвивати логічне мислення та формувати ключові компетентності. А навчальне заняття з використання цифрових платформ стає більш наочним та цікавим!



Немає коментарів:

Дописати коментар