3/15/2017

Вебінар «Розвиток творчих здібностей учнів професій художнього напряму»

14 березня 2017 року Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар на тему «Розвиток творчих здібностей учнів професій художнього напряму».
 Граур Ірина Вячеславівна, заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», на початку вебінару розповіла про напрями підготовки майбутніх робітників професій художнього напряму, а також про дружній та творчий педагогічний колектив навчального закладу. Звернула увагу, що для розкриття творчих здібностей учнів викладачі та майстри виробничого навчання приділяють багато уваги  виставковій та конкурсній  діяльності.
Прокоф’єва Анжела Миколаївна, викладач спеціальних дисциплін у групах з професій художнього напряму ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», під час виступу ознайомила учасників вебінару із пріоритетними напрямами  роботи навчального закладу при підготовці майбутніх фахівців, підкреслила, що тільки особливе творче середовище сприяє пробудженню природних талантів, формуванню творчого світосприйняття, розвитку креативного мислення в учнів. Викладач звернула увагу, що в ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» проводяться різноманітні конкурси, де кожен учасник може випробувати свої  творчі можливості, порівняти з можливостями інших.
Анжела Миколаївна наголосила, що навчання зі зміною звичайної обстановки має позитивний вплив на стимулювання розвитку творчої уваги, що саме пленерні виходи надають можливість учням розвинути почуття єдності з природою, прищеплюють любов до рідного краю.  А участь у багатьох міських заходах дозволяє виховувати в учнівської молоді почуття відповідальності за доручену справу, любові до професії, відточувати професійні навички.

На завершення вебінару викладач побажала усім натхнення, творчості в усіх її проявах, успіхів у справі навчання та виховання молодого покоління; висловила сподівання, що весь наш життєвий і професійний досвід допоможе зростити і виховати міцних і відповідальних професіоналів свого діла, щирих і добрих людей, патріотично налаштованих громадян нашої Вітчизни. 


Немає коментарів:

Дописати коментар