11/15/2017

Українська мова – скарб нашого народу
Найбільше й найдорожче добро в кожного народу – це його мова. Вона є найціннішим скарбом людини. Кожен народ оберігає цей скарб,
 його чистоту, мелодійність, багатство.  Любов до своєї мови, до Батьківщини споконвіку живуть у людських серцях. Мова – це душа народу.

З цими думками, на початку жовтня 2017 року, методисти Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Таран М.В., Двоєносова Л.В., розпочали відвідувати курси української мови, які відбуваються у Запорізькій обласній бібліотеці для юнацтва. Викладач та координатор проекту – Ольшанська Олена. Заняття відбуваються у теплій, дружній атмосфері з однодумцями, які також пишаються багатством нашої мови .
Кожен урок розпочинається скоромовками,  а завершується однією з українських пісень. Під час занять викладач розповідає про те, як правильно висловити свою думку письмово або усно, як подолати мовний бар'єр та заговорити українською мовою. Слухачі курсів вважають, що мова – це не просто спосіб спілкування, а щось більше, значуще. Це всі глибини духовного життя народу, його історична пам'ять, найцінніше надбання нації. Мова – це великий дар природи, розвинутий і вдосконалений за тисячоліття. 

Відвідування курсів триватиме до травня 2018 року, попереду – багато роботи, цікавих відкриттів та звершень, адже наша українська мова – це золота скарбниця душі нашого народу!

Немає коментарів:

Дописати коментар