10/26/2021

 

 Вебінар

«Формування професійних компетентностей здобувачів освіти електротехнічного напрямку»

25 жовтня 2021 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою «Формування професійних компетентностей здобувачів освіти електротехнічного напрямку».

Ілона Нікітіна, майстер виробничого навчання ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти» розпочала виступ розповіддю про свій заклад освіти та тісну співпрацю з підприємствами-замовниками й закладом вищої освіти – Національним університетом «Запорізька політехніка».

Пані Ілона здійснила віртуальну екскурсію закладом освіти та показала колегам «Навчально-практичний центр інноваційних електротехнічних технологій», в склад якого входять: кабінет електротехнічних дисциплін; слюсарна майстерня; електротехнічна майстерня; електротехнічна лабораторія; навчально-виробничий полігон електротехнічного напрямку.

Спікер ознайомила колег із цифровими програмами, з якими постійно працює: sPlan, AutoCAD, Sprint Layout та «Компас». На слайдах презентації вона продемонструвала, як їх застосовує на інтерактивній дошці під час виробничої практики у навчальній майстерні.

На завершення свого виступу педагог розповіла присутнім про участь їхнього закладу освіти у міському проєкті «Ми – це місто» під назвою «Сила сонця».  Результатом якого стало отримання грантового сертифікату на 85 000 гривень на придбання та встановлення сонячних батарей для закладу освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар