11/08/2023

 

Вебінар

«Цифрові засоби як фактор підвищення ефективності викладання»

08 листопада 2023 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Цифрові засоби як фактор підвищення ефективності викладання».

Надія Височиненко, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», на початку свого виступу наголосила, що у зв’язку з обставинами у нашій країні, карантином та воєнними діями, педагоги вимушені здійснювати навчання дистанційно. Спікер навела приклади онлайн платформ, на яких навчає та спілкується із здобувачами освіти, серед них: Workspace, Google Meet, Zoom і Team Viewer.

Далі пані Надія перелічила безліч онлайн-сервісів за допомогою яких здійснює навчання. І так як вона є викладачем спеціальних дисциплін, продемонструвала колегам приклади робіт та завдань у різноманітних цифрових ресурсах. Доповідач розповіла, що у березні 2023 року взяла участь у проєкті «Створюємо електронні навчальні курси в Articulate Storyline 3» У ньому було зареєстровано більше 1000 учасників, обрано 15 фіналістів з усієї країни, серед яких була і вона. Також педагог ознайомила присутніх із можливостю короткострокового навчання у своєму закладі освіти.

На завершення спікер запропонувала колегам провести рефлексію сьогоднішнього вебінару, що вони зробили із задоволенням.

Немає коментарів:

Дописати коментар