1/25/2018

Вебінар «Професійне самовизначення особистості»
24 січня 2018 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою «Професійне самовизначення особистості».
Ткалич Маріанна Григорівна, доктор психологічних наук, професор кафедри психології Запорізького національного університету, на початку вебінару звернула увагу, що професійне самовизначення  це складний динамічний процес
  орієнтації особистості у професійно-трудовому середовищі, розвитку та самореалізації духовних і фізичних можливостей, формування адекватних професійний намірів й планів, реалістичного образу себе, як професіонала.
Спікер у ході вебінару ознайомила учасників з етапами професійного самовизначення, вимогами до майбутніх професій, завданнями профорієнтації, як правильно ставити питання, що при цьому необхідно враховувати. Вона розповіла на яких сайтах можна отримати психологічну допомогу у професійному самовизначенні і за допомогою яких сервісів пройти психологічне тестування. Маріанна Григорівна наголосила, що бажано звернутися за додатковим роз’ясненням результатів тесту та подальшої консультації до сертифікованих спеціалістів з цієї методики.
На завершення свого виступу педагог розповіла, які принципи формують сьогодення та перелічила професії, які будуть затребуваними на ринку праці у майбутньому. 
Наприкінці вебінару учасники подякували спікеру за змістовну, цікаву доповідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар