1/02/2018

ОСВІТНІЙ КОНВЕНТ
«ПОРТФЕЛЬ СУЧАСНОГО ПЕДАГОГА: ТРЕНДИ, ФОРМАТИ, ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ»
                                                        Дата проведення: 10 січня 2018 року
Місце проведення: НМЦ ПТО у Запорізькій області ( м. Запоріжжя, вул. Покровська, 28, ауд. 103)
Початок: 11.00
Для викладачів та майстрів виробничого навчання, які шукають засоби власного натхнення для спрямування своїх учнів на творчість, креатив, повагу до професії та серйозне ставлення до життя.
Для викладачів фахових дисциплін, які хочуть підвищити рівень конкурентоспроможності на ринку праці учнів.
Для керівництва навчальних закладів, яке прагне заохотити колектив до роботи за найкращими європейськими освітніми новаціями.
У ході неформального спілкування нашого зібрання крізь призму актуальних  технологій світової освітньої системи дамо собі відповіді на питання щодо вектору власного розвитку, необхідності інвестицій у власний розвиток, дієвості освітніх інновацій. Ми разом з’ясуємо як нам, поколінню Y співіснувати з поколінням Z.
Обговоримо проблемні питання: які тренди в освіті визначатимуть наше майбутнє вже у 2020 році? Як відповідати викликам інформаційних технологій? Як залишатися цікавим і авторитетним в учнівському середовищі? Як заохочувати їх до навчання?
Ми проведемо зустріч з використанням елементів сінемалогії, коучингу, дизайн-мислення, соціально-культурної анімації. Поповнимо свій педагогічний ПОРТФЕЛЬ сучасними ТРЕНДами, ФОРМАТами, ТЕХНОЛОГІЯми НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ.
Організатор події:
Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області
Запрошений спікер:
Наталія Яцук

Кандидат наук, доцент Класичного приватного університету

Немає коментарів:

Дописати коментар