10/15/2019


ТРЕНІНГ
З метою забезпечення високої якості професійної підготовки у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області, впровадження в освітній процес нових форм, методів та технологій 02 листопада 2019 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбудеться тренінг «Коучинг як основа для успішної реалізації особистості здобувачів освіти».
Час проведення: з 10.00 до 14.00, ауд. 103.
На тренінгу, разом з коучем-консультантом Юлією Прокопенко, буде розглянуто проектування уроку на засадах коучингу, а саме: шкалування як початкова форма організації освітнього процесу, типи голосу – вистроювання рапорту, декартові питання – прийняття рішень. Учасники заходу отримають та відпрацюють коуч-інструменти: «Соціальні ролі як ресурс», «Розкриття сонця».
Для участі у зазначеному  заході пропонуємо заповнити заявку за Google формою до 29 жовтня 2019 року, яка розміщена на сайті Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області у розділі «Заходи».
Участь у тренінгу безкоштовна, кількість учасників обмежена. По завершенню заходу учасники отримають диплом.
Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck3-zTrrTuDH7wwN5Ung_UOJdnlOUUkkKEIxSlrLhT_EqJSg/viewform?usp=sf_link  














Немає коментарів:

Дописати коментар