11/05/2021

 

 Вебінар

«Використання онлайн сервісів та програм в освітньому процесі викладання предмету «Хімія»

04 листопада 2021 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Особливості викладання предмета «Використання онлайн сервісів та програм в освітньому процесі викладання предмету «Хімія».

Тетяна Мокляк, викладач ДНЗ «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти» під час вебінару ознайомила колег зі своїм педагогічним кредом висловом М. Сигнаївського: «Учитись важко, а учить ще важче. Але не мусиш зупинятись ти. Як дітям віддаси усе найкраще, то й сам сягнеш нової висоти».

Педагог нагадала присутнім про методи інтерактивного навчання та його цілі, а також розказала про їх види, які сама постійно застосовує. Протягом свого виступу спікер продемонструвала педагогам онлайн сервіси та програми, які вона використовує в освітньому процесі при викладанні предмета «Хімія». Серед них є: Google forms, doks, slides, jamboard; Освітній проєкт «На урок»; Book Creator; Learnis; Canva Padlet.

Пані Тетяна завершила свій виступ такими словами: «Бажаю успіхів, творчого натхнення і задоволення в своїй праці, бо тільки успішна та творча людина, може виховати успішних та творчих учнів!».

Немає коментарів:

Дописати коментар