11/10/2021

 

 Вебінар

«Проєктні технології у вихованні професійних компетентностей здобувачів освіти»


09 листопада 2021 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Проєктні технології у вихованні професійних компетентностей здобувачів освіти».

Тетяна Сергєєва, викладач КЗ «Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв» ЗОР розповіла, що проєктні технології у вихованні професійних компетентностей здобувачів освіти надають можливості у реформуванні фахової передвищої мистецької освіти та поєднанні освітніх традицій із сучасними новітніми технологіями навчання. І також створюють умови для саморозвитку, самовдосконалення, самореалізації здобувачів освіти на заняттях та в позааудиторний час.

Спікер навела приклади принципів проєктних технологій, якими керується мистецький заклад освіти. Вона ознайомила колег із науково-дослідницькою, пошуково-збирацькою та творчою роботою, яка проводиться освітнім закладом. Доповідач повідомила колегам про активну участь коледжу у різноманітних конкурсах, фестивалях, конференціях тощо, як Всеукраїнського рівня, так і Міжнародного.

На завершення свого виступу, за допомогою відео, пані Тетяна продемонструвала пісню у виконання студентського вокально-фольклорного ансамблю «Візерунок».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар