11/17/2021

 

 Вебінар

«Використання професійно-спрямованих цифрових ресурсів на уроках теоретичного навчання в підготовці кваліфікованих робітників з професій «Агент з постачання» та «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»

16 листопада 2021 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Використання професійно-спрямованих цифрових ресурсів на уроках теоретичного навчання в підготовці кваліфікованих робітників з професій «Агент з постачання» та «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних».

Наталія Стрілець, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», на початку свого виступу запросила колег віртуальною екскурсією відвідати дистанційну платформу закладу освіти.

Протягом вебінару педагог розповіла про переваги сервісу Camtasia Studio, за допомогою якого можна не тільки записувати майстер-класи, але й коригувати та редагувати відеоматеріал. Наступним кроком її доповіді було ознайомлення колег із програмою Облік SaaS. Пані Наталія розповіла присутнім про його можливості та переваги, а також продемонструвала запис майстер-класу з покроковим використання сервісу в освітньому процесі під час навчального заняття.

На завершення свого виступу спікер наголосила, що використання професійно-спрямованих цифрових ресурсів на уроках теоретичного навчання дозволяє більш якісніше підготувати конкурентоспроможного кваліфікованого робітника.



 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар