3/28/2024

 

 Вебінар

«Цікаві факти і явища в біології»

27 березня 2024 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Цікаві факти і явища в біології».

Сергій Лосік, викладач ЗП(ПТ)О «Запорізький професійний коледж готельно-ресторанного бізнесу», на початку свого виступу закцентував увагу присутніх, що його доповідь складається із двох частин: теоретичної та практичної. У теоретичній частині він показав колегам можливі джерела «фактів» та продемонстрував за допомогою яких ресурсів можна перевірити ту чи іншу інформацію.

Практична частина була присвячена ознайомленню з декількома нейромережами. А більш детально пане Сергій зупинився на нейромережі Copilot та познайомив колег із її можливостями, перевагами та недоліками. А також у режимі онлайн показав як вона працює, ставивши нейромережі запитання на які вона надавала відповіді. Викладач запропонував колегам використовувати штучний інтелект під час вивчення предмету для поглиблення знань здобувачів освіти та як фактчекінг, а також наголосив на необхідності «йти у ногу з часом» для мотивації та зацікавлення учнів.

Спікер завершив свій виступ так: «Різні факти, самі по собі, являються тригерами, які звертають увагу на певну тему і дозволяють детальніше її розкрити. Проте, важливо мати інструменти і навички для пошуку й перевірки

інформації, котрі дозволять знайти істину та відокремити недостовірну інформацію».

Немає коментарів:

Дописати коментар