2/04/2019


Вебінар «Техніки виконання бажань»
31 січня 2019 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою
«Техніки виконання бажань».
Мосол Н.О., кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології, заступник декана з міжнародної діяльності факультету  соціальної педагогіки та психології Запорізького національного університету, на початку виступу підкреслила, що важливим завданням освіти є розвиток особистості, яка не просто здатна вижити в стрімко схильних до трансформації економічних і соціальних обставин, але здатна активно впливати на реальність.
І основне місце серед властивостей такої особистості займає актуальна здібність, яка полягає у самостійній постановці цілей та їх досягнення за допомогою використання найбільш прийнятних й адекватних засобів – цілепокладання. Вона звернула увагу, що цілепокладання в освіті є найважливішим елементом досягнення успішної діяльності.
Від того, наскільки грамотно сформульовані та конкретизовані цілі залежать і шляхи їх досягнення, і кінцеві результати.
Наталія Олександрівна перелічила види цілей та розкрила кожну з них. Розповіла про відмінності технології цілепокладання від мрій та бажань. З власного досвіду навела приклади технік виконання бажань, а саме: технології SMART, «колесо життя», карта візуалізації бажань, складання списків бажань.  
  На завершення учасники вебінару подякували спікеру за цікавий та корисний викладений матеріал.

Немає коментарів:

Дописати коментар