2/03/2022

 

Вебінар

«Методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ЗНО

з історії України»

03 лютого 2022 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ЗНО з історії України».

Олена Ачкасова, викладач Бердянського економіко-гуманітарного коледжу Бердянського державного педагогічного університету, на початку вебінару ознайомила колег зі змістом свого виступу, закцентувавши увагу, що всі посилання у презентації «активні» та їх можна використовувати під час підготовки учнів до ЗНО з історії України. Спікер запропонувала слухачам психологічно підготувати здобувачів освіти до ЗНО та надала методичні рекомендації щодо вивчення пам’яток архітектури та образотворчого мистецтва, історичних персоналій. Також педагог на презентації розмістила посилання на вправи для розвитку: просторових та хронологічних компетентностей, уміння характеризувати карикатуру та аналізувати джерела історичної інформації.

На завершення свого виступу пані Олена надала учасникам вебінару посилання на інтернет-ресурси для підготовки до ЗНО з історії України, якими сама користується та рекомендує колегам до роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар