2/22/2022

 

Вебінар

«Впровадження інноваційних технологій на уроках з манікюрної справи»

21 лютого 2022 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Впровадження інноваційних технологій на уроках з манікюрної справи».

Тетяна Оруджиєва, майстер виробничого навчання ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти», на початку свого виступу ознайомила учасників вебінару, які саме інноваційні технології найчастіше вона застосовує під час проведення виробничого навчання.

Наступним кроком спікера було повідомлення колегам про онлайн сервіси, що використовуються в освітній діяльності, як при дистанційному, так і під час очного навчання. Серед перелічених педагогом цифрових інструментів в її роботі були: інтерактивні презентації, робочі аркуші, електронні підручники, онлайн-вікторини, ментальні карти та різноманітні тестові завдання.

На завершення свого виступу пані Тетяна закликала присутніх застосовувати у своїй педагогічній діяльності інноваційні технології, вона наголосила, що їх використання робить урок цікавішим та більш продуктивним!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар