2/18/2022

 

 Вебінар

«Інтерактивні методи профорієнтаційної роботи під час дистанційного навчання та карантинних заходів»

17 лютого 2022 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Інтерактивні методи профорієнтаційної роботи під час дистанційного навчання та карантинних заходів».

Надія Колтунова, практичний психолог ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», на початку своєї доповіді закцентувала увагу на тому, що пізнання себе та професійне самовизначення – це і є початковими цілями профорієнтаційної роботи. Психологиня ознайомила колег із етапами професійного самовизначення та розповіла про свої дії на кожному з них. Вона продемонструвала учасникам вебінару вправи, що застосовує під час профорієнтаційної роботи з абітурієнтами.

Спікер перелічила колегам онлайн платформи, які допоможуть їм у профорієнтаційній роботі під час дистанційного навчання та карантинних заходів. Також пані Надія продемонструвала присутнім вебсервіси для пошуку роботи.

На завершення свого виступу доповідач запросила учасників вебінару здійснити разом з нею інтерактивну екскурсію закладом освіти, де працює. При цьому наголосивши, що створення такого продукту також стане їм у нагоді  під час профорієнтаційної роботи з карантинними обмеженнями.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар