2/09/2022

 

 Вебінар

«Мобільні версії офісних програм у забезпеченні співпраці зі здобувачами освіти»

08 лютого 2022 року  Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області проведений вебінар за темою «Мобільні версії офісних програм у забезпеченні співпраці зі здобувачами освіти».

Ганна Житницька, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище» на початку своєї доповіді розповіла, що мобільне навчання передбачає використання під час викладання мобільних і портативних ІТ-пристроїв. У ході вебінару педагог ознайомила колег із сервісами м-навчання, які використовує в освітньому предметі для забезпечення співпраці зі здобувачами освіти.

Спікер продемонструвала цифрові інструменти, що застосовує у своїй педагогічній діяльності – це Google додатки, Onlyoffice, Zoho Office Suite, Zoho Show, Office TextMaker та Canva. На жаль не всі перелічені сервіси можна використовувати безкоштовно в повному об’ємі, але пані Ганна зауважила, що і цих обмежених можливостей вдосталь для забезпечення співпраці зі здобувачами освіти під час навчання.

На завершення свого виступу доповідач наголосила, що використання мобільного навчання під час викладання – це зручно, актуально, мотиваційно, тобто є потребою у сучасній освіті.

Немає коментарів:

Дописати коментар