2/04/2021


Вебінар «Інструменти перевірки і закріплення знань здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання»

03 лютого 2021 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою
«Інструменти перевірки і закріплення знань здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання».

Лариса Пономарьова, викладач Запорізького авіаційного коледжу
ім. О.Г. Івченка на початку свого виступу наголосила, що без перевірки або самоперевірки засвоєних знань, набутих умінь і навичок неможливе якісне навчання. Вона зауважила, що однією з ефективних форм здійснення контролю та закріплення знань є тестова перевірка знань здобувачів освіти. Протягом свого виступу пані Лариса ознайомила учасників вебінару з роботою у сервісі
Quizizz.com. Викладач на слайдах презентації продемонструвала його можливості, переваги та недоліки. За допомогою відео показала присутнім, як відбувається тестування здобувачів освіти у сервісі.


Аліна Мелешко, викладач Запорізького авіаційного коледжу ім. О.Г. Івченка закцентувала увагу колег на актуальності використання під час навчальних занять «робочий зошит». Педагог розповіла, що він має особливий дидактичний апарат, набір завдань для організації роботи здобувачів освіти, складений відповідно до навчальної програми. Вона запропонувала присутнім переглянути відео матеріал, в якому за допомогою сервісу Liveworksheets створено «робочий зошит».

На завершення виступу спікер підбила підсумок, що за допомогою сервісів Quizizz.com та Liveworksheets скорочується час на опитування та проведення за ПК, їх можна використовувати у режимі онлайн й офлайн, і головне – для здобувачів освіти виконувати завдання нестандартно та цікаво!  

Немає коментарів:

Дописати коментар