2/12/2021

 

Вебінар 

«Актуальність налагодження інтеграційних зв’язків між предметами загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовок під час набуття професійної (професійно-технічної) освіти»



11 лютого 2021 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою
«Актуальність налагодження інтеграційних зв’язків між предметами загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовок під час набуття професійної (професійно-технічної) освіти».

Олена Бережна, викладач ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю» закцентувала увагу учасників вебінару на актуальності інтегративного мислення, яке є інструментом адаптації сучасного здобувача освіти до існування в умовах трансформації суспільства, засобом опанування величезного обсягу навчальної інформації про навколишній світ.

Протягом свого виступу пані Олена розповіла про власний досвід налагодження інтеграційних зв’язків між предметами загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовок під час набуття професійної (професійно-технічної) освіти. Вона перелічила способи і методи, які застосовує під час своїх навчальних занять, а саме: проєктну діяльність здобувачів освіти та бінарні уроки. Педагог звернула увагу колег, що їй також допомагає у налагодженні інтеграційних зв’язків між предметами загальноосвітньої та професійно-теоретичної підготовок використання освітніх онлайн сервісів. Одним з таких сервісів вона ознайомила присутніх, це – Padlet, який застосовується для створення інтерактивних плакатів.

На завершення доповіді викладач наголосила, що на її думку, працювати необхідно із задоволенням!

Немає коментарів:

Дописати коментар